Recrutare IT

Devino Programator!

Recrutare IT

Principalul obiectiv al recrutarii IT este gasirea oamenilor cu cele mai bune abilitati tehnice si cel mai bun rationament abstract.
Ai nevoie de ajutorul unor profesionisti care sa te ajute pe recrutare? Noi avem proceduri de lucru eficiente care ne permit sa lucram repede si bine!

Detalii
Recrutare IT: Aplicatii WEB create pentru afacerea ta!

Programatorii recomandati de noi pot dezvolta aplicatii enterprise complexe ce sunt capabile a satisface numeroase cerinte de lucru, dar, in acelasi timp, capabile sa rezolve probleme particulare specifice activitatii tale.

Detalii
MINDSET in Recrutare IT software

În rândul celor din procesul recrutare IT software, contează un aspect, ceea ce în domeniu este cunoscut sub termenul de “MINDSET” şi care presupune ceva mai mult decât o simplă gândire logica-matematică.

Detalii
De ce să alegi domeniul IT în 2019 și cum să începi ?

Următoarea mare curiozitate și, posibil, problemă este cum ajungi să lucrezi în acest domeniu atât de fructuos, de căutat, de sigur, de pe piața de muncă din România?

Detalii
De ce e important să știi HTML, CSS și JavaScript?

Te-ai hotărât să devii programator. Știi exact că aceasta este calea pe care vrei să mergi de aici înainte, motivația există doar că ești în impas: nu știi de unde să începi.

Detalii
De ce este bine ca un programator să aibă cunoștințe de bază în SQL?

SQL, sau Standard Query Language, se referă, așa cum se poate intui, la un limbaj de interogare de baze de date. Bun, dar te întrebi, ce legătură ar putea avea un limbaj de interogare de baze de date cu un programator care este interesat, să zicem, doar să creeze design de aplicații?

Detalii
TOP